فرم ورک جدید هایترا در راه است . بنا بر خبر های اعلامی از هایترا ؛ به زودی فرم ورک جدید هایترا با قابلیت های جدید به مشتریان محترم عرضه خواهد شد . فرم روک جدید دارای سرعت بالای پردازش اطلاعات توسط رایانه میباشد و توسط sp+ های سینکونی نگارش و تغییر یافته است . فرمورک فعلی تجهیزات رادیویی هایترا دارای ایرادات جرئی میباشد که در ورژن به روز شده این ایرادات برطرف گردیده .
تخفیف 20 % لوازم جانبی هایترا
با توجه به استقبال مشتریان محترم ؛ از تاریخ 1 آذر ماه 1396 الی 15 آذر ماه 1396 کلیه لوازم جانبی هایترا با 20 % دخفیف عرضه خواهد شد .
این تخفیف کلیه کالا های موجود و سفارشات ورودی ثبت گردیده را فقط در تاریخ مذکور در بر خواهد داشت .
بیسیم خودرویی هایترا
بات
فروش ویژه بیسیم های هایترا با تخفیف های باور نکردنی
فروش ویژه تجهیزات رادیویی هایترا به مناسبت فرا رسیدن زمستان
پخش سلولی، سرویس فراموش شده مخابرات
تصور کنید که در هفته آخر لیگ برتر فوتبال ایران، تیم پرسپولیس تهران با فجر سپاسی شیراز در ورزشگاه آزادی و ملوان انزلی با استقلال تهران در ورزشگاه تختی انزلی با یکدیگر مسابقه دارند و قهرمانی پرسپولیس منوط به برنده شدن در این مسابقه و توقف استقلال در شهر انزلی است. شما برای تماشای بازی به ورزشگاه آزادی رفته اید و میخواهید به صورت همزمان در جریان نتیجه مسابقه استقلال نیز قرار بگیرید. و یا مثلا تصور کنید که در ترافیکهای همیشگی تهران، بتوانید با کسانی که در منطقه شما قرار دارند Chat کرده و بدون آنکه از ماشین خود پیاده شوید، آدرس محل خاصی را در همان منطقه سوال کنید.
این دو سرویس و چندین سرویس دیگر، از جمله قابلیت هایی است که توسط سرویس پخش سلولی در شبکه مخابرات سیار سلولی (GSM) قابل ارائه است. سرویس پخش سلولی (Cell Broadcast) یا CB این امکان را به اپراتور موبایل می دهد که برای تمامی تماشاگران حاضر در یک ورزشگاه نتیجه مسابقه تیم رقیب را به صورت متوالی (مثلا هر 15 دقیقه) ارسال کرده و یا حتی با استفاده از سرویس WAP صحنههای حساس آن مسابقه را نیز پخش کند و یا به مشترکین در محدوده یک سلول این امکان را می دهد که با درخواست Chat به مشترکان محدوده خود و دریافت پاسخ از هریک از آنها، یک ارتباط متنی را برقرار کند.(این کار با انتخاب گزینه Chat در گوشی موبایل شما امکان پذپر است. گزینه ای که شاید تا کنون بارها از خود پرسیدهاید که چگونه میتوان از آن استفاده کرد!)
در واقع سرویس پخش سلولی، یک سرویس عمومی است که برخلاف سرویس خصوصی پیام کوتاه (SMS) قادر به ارسال پیام به تعداد زیادی مشترک در محدوده یک سلول رادیوئی و یا کل شبکه GSM بهصورت بلادرنگ است و مشترکانی که کانال CB را در گوشی خود فعال کرده باشند قادر به دریافت این پیام ها خواهند بود. این سرویس در سال 1993 و در فاز دوم استانداردهای GSM تعریف شد و در سال 1996 یک اپراتور آلمانی فعالیت خود را برای بررسی سرویسهای تجاری آن آغاز کرد. در سال 1998 اولین فعالیت تجاری پخش سلولی در کشور لبنان به تحقق پیوست و از آن زمان به بعد شرکتهای مختلفی تجهیزات و نرم افزارهای خود را برای استفاده هرچه بهتر از قابلیتهای این سرویس به بازار ارائه کردند. نهایتا در سال 2002 این سیستم توسط بسیاری از اپراتورهای GSM مخصوصا اپراتورهای چینی بهصورت گسترده مورد استفاده قرار گرفت.
سرویس پخش سلولی چیست ؟
اگر بخواهیم تعریف مختصری از تکنولوژی پخش سلولی یا CB ارائه دهیم باید گفت که این سرویس، امکان ارسال پیامهای متنی یا باینری را برای کلیه مشترکانی که از یک سلول در شبکه GSM استفاده می کنند، فراهم می آورد. در واقع برخلاف سرویس پیام کوتاه که یک سرویس Point-to-Point است SMS-CB یک سرویس Point-to-Area است؛ بدین معنا که یک پیام به صورت همزمان به چندصد مشترک ارسال می شود و ارسال کننده پیام قادر به شناسایی دریافت کننده نمی باشد.
پخش سلولی به چه تجهیزاتی نیاز دارد؟
برای استفاده از این سرویس در ابتدا به یک واسط برای تعریف و کنترل پیامهای ارسالی نیازمندیم که این مرکز (CBE) می تواند در محل تولید کننده محتوا قرار گیرد. اما در سمت اپراتور نیز یک مرکز با نام CBC قرار می گیرد که در واقع هسته مرکزی سیستم پخش سلولی بوده و به عنوان سرور برای Clientهای CBE عمل می کند این مرکز وظیفه مدیریت اطلاعات دریافتی از CBEها و همچنین ارتباط با شبکه GSM را بر عهده دارد و نهایتا شبکه GSM پیامها را برای مشترکین ارسال می کند.
سرویس پخش سلولی چه مزایائی دارد ؟
ارائه سرویسهای مبتنی بر محل :
با استفاده از این سرویس، ارسال پیامهای خاص برای مناطق مختلف تحت پوشش شبکه GSM امکان پذیر می باشد به گونهای می توان برای سلول ها یا دستهای از آنها پیامهای مختلفی را به صورت همزمان ارسال کرد. از جمله:
ارسال پیام Cell Information یا اطلاعات مربوط به سلولی که مشترک در آن قرار گرفته است.در حال حاضر تمامی اپراتورها از این سرویس در کانال 50 و بدون CBC استفاده میکنند در حالیکه با استفاده از CBC کنترل و استفاده از این سرویس بهینهتر و آسانتر می شود.
اعلام رخدادهای مختلف در مناطق خاص. به عنوان مثال در نمایشگاههای مختلف مثل نمایشگاه کتاب تهران یا سمینارهای علمی میتوان از این سرویس برای اعلام زمان برنامههای تدارک دیده شده به بازدیدکنندگان استفاده کرد و یا در طول مسیرهای منتهی به نمایشگاه اطلاعات مختلفی از جمله آدرس محل پارکینگ خودرو و . . . را به صورت پیام برای بازدید کنندگان ارسال کرد.
تبلیغات و یا ارسال اطلاعات بازار بورس و وضعیت آب و هوا
اعلام نتایج مسابقات فوتبال تیمهای برتر لیگ در حین برگزاری دیدارهای آنها در ورزشگاههای مختلف.( این سرویس در حال حاضر در کشور ترکیه استفاده می شود.)
اعلام زمان ورود، زمان خروج، زمان باز شده گیتهای خروجی و . . . در فرودگاه ها
ارسال اطلاعات ترافیکی در شاهراهها و معابر شلوغ شهری و آگاهی رانندگان از وضعیت ترافیکی در سایر معابر
ارسال اطلاعات مربوط به مناطق توریستی و مکانهای دیدنی در همان محل
اعلام زمان اوقات شرعی
اعلام اطلاعات مربوط به اپراتور
اعلام حراجی ها ، مزایده ها و مناقصه ها
ارائه سرویس Chat بدین صورت که درخواست Chat توسط یک SMS اعلام شده و این درخواست به کلیه گوشی های موجود در منطقه ارسال میشود.
اعلام موارد اضطراری مثل اعلام زلزله، سیل و . . .
مزیت پخش سلولی نسبت به پیام کوتاه : پخش سلولی، سرویس فراموش شده مخابرات
یکی از عمده ترین مزیتهای پخش سلولی، امکان ارسال اطلاعات به صورت بلادرنگ است. به عنوان مثل در یک شبکه نرمال، ارسال 100 پیام کوتاه مشابه تقریبا به 30 ثانیه زمان نیاز دارد در حالیکه با استفاده از پخش سلولی می توان همان پیام را به صورت بلادرنگ برای هرتعداد مشترک (مثلا 10 میلیون) بدون افزایش بار شبکه ارسال کرد. با توجه به استانداردهای GSM، پیامهای CB میتوانند هر 1.883 ثانیه یک بار ارسال شوند. بنابراین اگر به عنوان مثال بتوان 40هزار سایت BTS را در مدت 30 ثانیه آدرس دهی کرده و در کل شبکه نیز 15 میلیون نفر CB Channel خود را فعال کرده باشند، به طور متوسط در هر ثانیه 500هزار مشترک پیام را دریافت می کنند. که اگر می خواستیم این پیامها از طریق SMS ارسال کنیم، به 500 مرکز SMSC نیاز داشتیم.
سرویس چند زبانه:
در یک کانال CB، یک پیام می تواند به زبانهای مختلف منتشر شود. بدین صورت که در هر گوشی، پیام ارسال شده، به همان زبان تنظیم شده بر روی نمایش داده می شود. این قابلیت می تواند در کشورهای چند زبانه و کشورهای توریستی مورد استفاده قرار گیرد.
سرویسهای اطلاعاتی اضطراری:
در مواقع بروز حوادث غیر مترقبه مثل آلودگی شدید هوا، آتش سوزی، سیل و یا سایر موارد اضطراری، می توان از این سرویس برای اطلاع به کسانی که به اینترنت و یا رادیو تلویزیون دسترسی ندارند استفاده کرد.
ارسال پیامهای باینری:
با استفاده از این سرویس، رمزنگاری برای سرویسهای خاص و همچنین استفاده از CB به عنوان یک حامل در ارتباط ماشین به ماشین قابل ارائه است. یکی از کابردهای این سرویس استفاده از آن در سیستمهای ناوبری خودروهای شخصی و ارسال اطلاعات ترافیکی به تجهیزات نصب شده در ماشین به منظور انتخاب بهترین مسیر و یا تغییر مسیر توسط سیستم ناوبری خودرو است. بعلاوه امکان ارسال لوگو یا زنگهای موبایل یکی دیگر از قابلیتهای سرویس پیشرفته پخش سلولی است.
عدم ذخیره پیام در گوشی:
یکی از نکات قابل ذکر در مورد سرویس پخش سلولی، عدم ذخیره آن در گوشی کاربر است. بدین معنی که پیامهایی که توسط CB ارسال می شوند تنها بر روی صفحه نمایش کاربر نمایش داده می شوند. بنابراین کاربران با مشکل سرریز حافظه گوشی های موبایل خود مواجه نخواهند شد.
پیامهای آموزشی:
یکی دیگر از کاربردهای پخش سلولی ارسال پیامهای آموزشی در مورد نحوه استفاده از سرویسهای ارائه شده توسط اپراتور، معرفی سرویسهای جدید، اعلام تعرفه های استفاده از شبکه می باشد.
در نهایت می توان گفت که سرویس پخش سلولی (که ارائه آن در شبکه موبایل کشور ما نیز امکان پذیر بوده و تاکنون مورد بی مهری مسولان مخابراتی کشور قرار است) یکی از سرویسهایی است که با سرمایه گذاری بسیار اندک و عدم اشغال منابع شبکه، در کنار فراهم آوردن امکان اطلاع رسانی گسترده و ارائه سرویسهای متنوع به مشترکان، می تواند باعث درآمدزایی برای اپراتورهای موبایل نیز باشد.
معرفی استاندارد DMR
Digital Mobile Radio یک استاندارد باز رادیویی است که مؤسسه استانداردهای مخابراتی اروپا (ETSI) در سال ۲۰۰۵ آن را تصویب کرده است. DMR مجموعهای از فناوریهای ترکیبی صدا، اطلاعات، ویژگیها و برنامههای کاربردی عمومی و شناختهشده را شامل میشود که امکان انتقال با یکدیگر روی دو مود سیستمهای آنالوگ قدیمی و ترانک را فراهم میکنند.
DMR سعی میکند مزایای سیستمهای دیجیتالی شامل کیفیت بالای مکالمات، انتقال اطلاعات، سرویسهای تکمیلی، بهرهبرداری بهینه از باندهای فرکانسی به همراه حفظ قابلیت پوشش شبکههای آنالوگ را به سیستمهای قدیمی آنالوگ PMR اضافه کند. اولین محصولات DMR در سپتامبر ۲۰۰۷ عرضه شدند. در همان سالهای اولیه، این فناوری بسیار موفق ظاهر شد و بهسرعت به یکی از رهبران بازار دیجیتال تبدیل شد. هدف اصلی استاندارد DMR ترسیم یک سیستم دیجیتالی با پیچیدگیهای کم، هزینههای پایین و فارغ از برند و پلتفرم است تا بتواند از تشکیل بازارهای انحصاری و فروشندگانی که فقط محصولاتی برای راهکارهای خودشان ارائه میکنند و اجازه نمیدهند دیگر محصولات در این سیستم سازگاری داشته باشند، جلوگیری کند. بیشتر بزرگان صنعت PMR از این استاندارد پشتیبانی کرده و بر اساس آن طیف گستردهای از محصولات رادیویی، سیستمی، برنامههای کاربردی نرمافزاری و تجهیزات تست و پشتیبانی را عرضه میکنند. تمامی محصولات DMR آزمونهای رسمی interoperability – آزمونی که اطمینان میدهد یک سیستم یا محصول با دیگر سیستمها و محصولات بازار کار میکند و وابسته به بخشی از یک سیستم و محصول خاص نیست_ را میگذرانند و در حال حاضر بسیاری از شرکتها و سازمانها به طور موفقیتآمیزی این محصولات را نصب و استفاده میکنند.
انجمن DMR، استاندارد DMR را پشتیبانی میکند و توسعه میدهد. این انجمن یک گروه تجاری هستند که امکان توسعه DMR را برای ورود به استانداردهای ETSI و گرفتن تأییدیهها از این مرجع فراهم میکنند. همچنین، این انجمن فرایندهای IOP را برای اطمینان از سازگاری با محیطهای چندبرندی دنبال میکند و روی انجامشان نظارت کامل دارد. این انجمن شامل تعدادی اعضا است که تلاش میکنند استاندارد DMR را توسعه دهند و در سراسر جهان استفاده کنند. برخی از اعضای سرشناس انجمن DMR شرکتهای Hytera ،Simoco ،Sepura ،Kendwood ،Airbus و Motorola Solutions هستند. Hytera یکی از تأمینکنندگان برجسته جهان در حوزه ارتباطات رادیویی موبایل حرفهای است. این شرکت راهکارهای مخابراتی و ارتباطی کامل و سفارشی برای دولتها، مکانهای امنیتی عمومی، آبوبرق، حملونقل، سازمانهای بزرگ و کسبوکارها را اجرا و پیادهسازی میکند. Hytera یکی از اعضای اصلی انجمن DMR است که تضمین میکند تمامی محصولات رادیویی DMR با استانداردها و نیازمندیهای ETSI DMR تطابق دارند و از ویژگیها و قابلیتهای کاربردی ابتکاری و منحصربهفرد این شرکت بهره میبرند. این محصولات به گونهای ساخته شدهاند که کارایی بهینهشدهای را روی ارتباطات رادیویی به نمایش بگذارند. بسیاری از سازمانهای پیشرفته در سراسر جهان از سیستمهای رادیویی Hytera استفاده میکنند و توانستهاند ارتباطات رادیویی ساده با بهرهوری بهتر را پیادهسازی و اجرا کنند.
Hytera مجموعه کاملی از محصولات و راهکارهای مبتنی بر DMR را عرضه میکند که میتوانند پاسخگوی متنوعترین نیازهای بازار باشند. محصولات سری PD3 و PD4 راهکارهای ساده، قابل اعتماد و مقرونبهصرفهای برای هر کسبوکاری محسوب میشوند. سازمانهایی که به دنبال راهکارهای بسیار قدرتمند و قابل رقابت در بازار هستند، میتوانند به سراغ محصولات سری PD5 و PD6 بروند و همینطور شرکتهای بسیار بزرگ و گسترده حرفهای میتوانند از محصولات سری PD7، PD9 و X1 بهره ببرند که مجموعه کاملی از قابلیتها و امکانات ارتباطی و رادیویی دارند و محصولات high-end این شرکت محسوب میشوند. تمامی این محصولات دارای ویژگیهایی مانند صفحهنمایش یا بدون صفحهنمایش، GPS یا بدون GPS، پشتیبانی از فرکانسهای UHF و VHF هستند که به مشتریان اجازه میدهند بر اساس نیازشان و همچنین مأموریتها و عملیاتهای حیاتی روزانه، هر محصول و مدلی را انتخاب و استفاده کنند. یکی از مصارف اصلی محصولات DMR در اورژانسهای بیمارستانها و سازمانهای امدادرسانی و فوریتهای پزشکی است.
استاندارد ATEX
http://hytra.ir/9b904972-5da3-4d48-b1f3-ae819d7cae20" style="width: 160px; height: 140px; float: right;" data-mce-style="width: 160px; height: 140px; float: right;">استانداردهای ملی و بین المللی متعددی برای مناطق خطرناک وجود دارد. اما این طبقه بندی ها را می توان در دو دسته کلی خلاصه کرد:
1- استانداردهای آمریکای شمالی(NEC)
2- استانداردهای کمیسیون بین المللی برق فنی/ اروپائی ( IEC )
این دو نوع استاندارد تنها در منطقه خاص خودشان به کار نمی روند. برای مثال شعبه آفریقایی یک شرکت چند ملیتی آمریکایی ممکن است از استانداردهای آمریکای شمالی استفاده کند هر چند کارخانه اش بیرون در آمریکای شمالی است و استاندارد کمیسیون بین المللی برق فنی (IEC) مشابه استانداردهای اروپائی است، انتظار می رود تمام کشورهای عضو (IEC) از جمله آمریکا از این استاندارد پیروی کنند. اما استاندارد آمریکای شمالی هنوز مرسوم است و در آمریکای شمالی استفاده می شود. تلاش هایی برای انطباق این دو استاندارد صورت گرفته. برای کاربران این استانداردها، آشنایی با هر دو این استانداردها مهم است. چرا که استانداردهای ملی از این دو استخراج شده اند و هرجایی که شما باشید حتی اگر از استاندارد ملی پیروی کنید متوجه خواهید شد که این استاندارد از یکی از این دو استاندارد استخراج شده است.
راهنمای ATEX
استاندارد ATEX در اتحادیه اروپا به كار می رود. این استاندارد تجارت آزاد را در اتحادیه اروپا با همسو كردن نیازهای حقوقی و فنی برای محصولاتی كه در شرایط انفجاری به كار می رود تسهیل می كند. این استاندارد برای تجهیزات الكتریكی و غیر الكتریكی و سیستم های حفاظتی به كار می رود. این استاندارد از اول ژولای 2003 اجباری شده است. استاندارد ATEX تجهیزات بسیاری را شامل می شود. این دسته شامل لوازمی است كه در كارخانه های پتروشیمی، معدن و یا شاید جاهایی كه امكان انفجار وجود دارد به كار می رود. به عبارتی 3 پیش شرط برای به كارگیری این استاندارد وجود دارد :
1- تجهیز باید خودش منبع آتش سوزی باشد.
2- تجهیز در محیط قابل انفجار به كار برود.
3- تجهیز در شرایط نرمال باشد.
4- این استاندارد همچنین شامل لوازمی است كه برای استفاده ایمن یا لوازم ایمنی برای استفاده ایمن از تجهیزات را شامل می شود. تجهیزات اخیر ممكن است بیرون از محیط قابل انفجار هم به كار رود.
سیستم علامتگذاری ATEX
علامتگذاری در ATEX متفاوت است. علامتگذاری AT شامل 3 چیز زیر است:
1- گروه تجهیزات
2- شاخه تجهیزات
3- گروه مواد
در ادامه این 3 گروه را توضیح می دهیم.
گروه تجهیزات
این گروه نشان دهنده محل قرارگیری تجهیزات است كه آیا در معادن هستند یا خیر ؟
زیر گروه I برای استفاده در مناطق معدنی است خصوصاً معادن زیرزمینی كه خطر نشت گاز معدن در آنها وجود دارد.
زیر گروه II تكمیل كننده تجهیزات است كه برای بقیه مكانهای خطر كه در زیر گروه I قرار ندارند، مورد استفاده قرار می گیرد.
شاخه تجهیزات
این دومین تكه از اطلاعات مورد نیاز برای تشریح سطح امنیت مورد نیاز است. این شاخه به 3 زیر سطح تقسیم می شود كه آنها را به نام های زیر شاخه 1 ، زیر شاخه 2 ، زیر شاخه 3 می شناسیم.
زیر شاخه 1:
برای تجهیزاتی كه در سطح بالایی از ایمنی قرار داشته باشند، از این شناسه استفاده می كنیم كه در نهایت در برگیرنده 2 ابزار مستقل حفاظتی هستند.
زیر شاخه 2 :
این دسته شامل تجهیزاتی هستند كه تنها در بردارنده سطح ایمنی ابزار حفاظتی هستند. البته این سطح هم جزء سطوح بالای ایمنی هستند.
زیر شاخه 3 :
اینها تجهیزاتی هستند كه از سطح عادی توجه و مراقبت برخوردار هستند.
گروه مواد
آخرین قسمت اطلاعات، موارد مربوط به مواد هست.
G برای توصیف موقعیت حفاظت از انفجارهایی است كه در فضاهایی اتفاق می افتند كه شامل گازها، بخارها، و یا غبارها هستند.
D برای توصیف ایمنی انفجارهایی است كه در محیط های پر ذره اتفاق می افتند. ما تمامی این موارد را در جدول زیر نشان می دهیم.
شاخه تجهیزات |
طبقه IEC |
نوع حفاظت |
G 1 |
طبقه 0 |
2 ابزار مستقل حفاظتی |
2 G مورد نیاز است. |
طبقه 1 |
1 ابزار مستقل حفاظتی |
3 G مورد نیاز است. البته G 1 و یا G2 هم قابل قبول است. |
طبقه 2 |
سطح 1 ایمنی كه متمركز بر عملیات معمول است. |
D1 |
منطقه 20 |
2 ابزار مستقل حفاظتی |
D2 |
منطقه 21 |
1 ابزار مستقل حفاظتی |
D3 |
منطقه 22 |
1 سطح ایمنی كه متمركز بر عملیات معمول است. |
توجه كنید كه سه طبقه بندی زیر سیستم ATEX بستگی كاملی به طبقه بندی نرمال كه شامل تناسب كاملی از مناطق، گروه ها و طبقه بندی های دمایی هستند، دارد.
گرچه ایالات متحده غالباً سیستم طبقه بندی آمریكای شمالی را دنبال می كند. اما همچنان یكی از اعضای IEC است و باید هماهنگ با استانداردهای IEC، استانداردهای ملی خودش را تدوین كند. به معنای دیگر ایالات متحده نیز همگام با معنا شناسی ناحیه حركت می كند تا معنا شناسی منطقه ها و گروه ها. بنابراین ماده 505 بیان كننده شاخص های مالی الكتریكی هستند كه در سال 1996 مناطق خطرناك را بر اساس محتوای استانداردهای ناحیه ها، طبقه بندی كرد تا بر اساس منطقه بندی.
به هر حال باید این مطلب را درك كرد كه، پیش نیازهای این سیستم دقیق معادل سیستم IEC نیستند و تفاوتهایی هنوز وجود دارد. اما مفهوم همپوشانندگی یكسان است.
اگر شما گیج شده اید یا قاطی كرده اید، نگران نباشید، شما تنها نیستید. خیلی از افراد احساس می كنند این 2 سیستم علیرغم داشتن مفاهیم عالی در این دهكده جهانی قادر نیستند برای مدتی طولانی مستقل از هم حركت كنند. در نهایت امروزه حركتهایی جهت یكسان كردن و تلفیق كردن این دو سیستم داخل یك واحد منسجم دیده می شود. این حركت به نام هماهنگی در استاندارد سازی شناخته می شود.
حركت برای هماهنگ كردن مناطق خطرناك و استانداردهای حفاظتی انفجارات به نام تصویر IEC EX شناخته می شود.
بیشتر بدانید
دانلود نرم افزار اندازه گیری از دور یا Telemetry
XPT هایترا
XPT که سرنام Extended Pseudo Trunk است، یک راهکار مقیاسپذیر ترانکینگ دیجیتالی تکسایتی است که اجازه میدهد ظرفیتهای خود را بهسادگی و به صورت مقرونبهصرفهای با بهروزرسانی تکرارکنندههای RD98XS، افزایش دهید. XPT، سیستمی مبتنی بر ارتباطات رادیویی DMR سنتی است؛ با این تفاوت که یک سیستم رادیویی ترانکشده توزیعی بدون هیچگونه مرکز سوییچی برای کاربران مبتنی بر تقاضا است.
وصل کردن تعداد بسیار زیادی از کاربران از طریق صدا و اطلاعات به یکدیگر کار سادهای نیست. XPT سیستم مکملی برای ارتباطات رادیویی دوطرفه است که از آخرین فناوریهای دیجیتالی برای ساختن آنچه در ذهن شما برای توسعه شبکههای ارتباطی میگذرد، استفاده میکند.
XPT اجازه میدهد چندین کاربر از دپارتمانهای مختلف سریعاً به سیستم دسترسی داشته باشند و مدیریت و کنترلهای لازم را انجام دهند. برای مثال، کاربران با سطح دسترسی بالاتر میتوانند بهراحتی به سیستم XPT متصل شوند و درخواستهای مربوط به افزایش بهرهوری در سیستم را رسیدگی کنند و انجام دهند. همچنین میتوانند انواع تنظیمات و درخواستهای مربوط به بهبود و ارتقای سطح خدمات به مشتریان را در سیستم اعمال کنند یا به یاری گروههای امنیتی در مواقع بروز حوادث اضطراری بشتابند و خدمات و نیازهای مورد درخواست این گروه را برآورده کنند.
این قابلیت، قدرتمندی ویژهای در سیستم به وجود میآورد که علاوه بر کاهش هزینهها و سادگی در بهروزرسانی و پیکربندی سیستم XPT، میتواند آیندهای روشن و بکر در صنایع مختلف رقم بزند. با این سیستم، فرودگاهها و بنادر کشتیرانی میتوانند ترددهای حملونقلی و جابهجایی محمولهها را با سرعت و بهرهوری بیشتری انجام دهند. در این محیطها، مدیران انبارها میتوانند مستقیماً با مشتریان خود در هتلها با استفاده از تلفنهای داخلی اتاقهای هتل صحبت کرده و صداهای ضبطشده از قبل را پخش کنند.
مشتریان سیستمهای XPT میتوانند تعداد کانالهای صدا و داده را تا ۱۶ کانال فقط با بهروزرسانیهای نرمافزاری افزایش دهند. هر کانال میتواند برای انتقال صدا و داده یا داده بهتنهایی سفارشیسازی شود. در سیستم XPT نیازی به کنترل کانالها نیست و برای ارتباطات روی کانال نیازی به مجوز خاصی نخواهید داشت. با نصب این سیستم میتوانید از کانالهای ارتباطات رادیویی استفاده کرده و صدا و داده اختصاصی خود را روی این کانالها منتقل کنید. روی سیستم XPT امکانات و قابلیتهای ویژهای مانند ضبط صدا، اتاق کنترل و پشتیبانی برای مواقع ضروری، ارتباطات داخلی PABX و مدیریت شبکه خواهید داشت.
همچنین این سیستم از قابلیتهای افزونگی در برابر خطاها (Fault Tolerance) برخوردار است. اگر یک دستگاه تکرارکننده خراب شود، سیستم سعی میکند وضعیت پایداری به وجود بیاورد و از دیگر تکرارکنندههای درون سیستم استفاده کند. همچنین اگر یک سوییچ LAN خراب شود، هر تکرارکننده میتواند روی دو کانال سیستم ترانکینگ کار کند. از دیگر ویژگیهای این سیستم امکان برقرار کردن تماسهای رادیویی خصوصی یا گروهی، برای همه کاربران، اضطراری، تلفنی یا با دسترسیهای تعریفشده براساس سیاستهای هر مشتری است.
شرکت Hytera به طور اختصاصی سیستمهای XPT را برای سازمانها و کسبوکارهای خاص ارائه میدهد. این شرکت با عرضه انواع دستگاههای تکرارکننده یا ترمینال در مدلهای مختلف که هر یک روی موجهای فرکانسی متفاوتی فعال میشوند، طیفهای مختلف نیازهای مشتریان را برآورده میکند. سیستمهای XPT شرکت Hytera علاوه بر مقرونبهصرفه بودن و سادگی در نصب و راهاندازی، بهرهوری در سازمانها را افزایش داده و به آنها اجازه میدهد بهسادگی با برخی بهروزرسانیها ظرفیتهای بیشتری برای خودشان فراهم کنند و درباره گسترش سیستم در آینده نگرانی نداشته باشند.
منبع: مجله شبکه